Verzenden & levertijd

Mocht u van bepaalde producten grotere hoeveelheden willen bestellen, neemt u dan vooraf even contact met ons op om te vragen naar de voorraad: info@naturalluxury.nl.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De bestellingen worden in Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd, tenzij anders vermeld.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aangekomen is?

Mocht u binnen 4 werkdagen niets hebben ontvangen, mail ons dan en wij kijken via Track & Trace waar uw pakket zich bevindt.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Bij een franco orderwaarde van minimaal € 500,00 worden de producten franco bij u afgeleverd. Bij een orderwaarde tussen € 350,00 en € 500,00 berekenen wij u € 10,00 aan verzendkosten. Bij orders onder € 350,00 zijn wij genoodzaakt € 10,00 orderkosten en € 10,00 verzendkosten te berekenen.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres (dan mijn eigen) laten afleveren?

Ja, dat kan. Bij het bestellen kunt u via het opmerkingenveld aangeven op welk afleveradres geleverd moet worden.

Ruilen en Retourneren

Kan ik een product retourneren?

Mocht u onverhoopt een product willen retourneren dan kunt u het product binnen een periode van 14 dagen retourneren. De producten dienen altijd in de originele staat en ongebruikt te zijn en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Stuur hiervoor een retourformulier + e-mail naar info@naturalluxury.nl en geef aan welk product u wenst te retourneren.

Het adres voor retourzendingen is: NATURAL LUXURY Emmastraat 24 - 6862 GT Oosterbeek.

De kosten voor de retourzendingen zijn voor uw rekening. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, krijgt u binnen een week een creditnota van ons. Het is raadzaam om bij duurdere producten het verzekerd te retourneren, want kapot retour geleverde producten worden niet vergoed. Het retourformulier kunt u hier downloaden

Wat moet ik doen als een product beschadigd geleverd wordt?

Mocht er tijdens transport iets met uw zending zijn gebeurd en het product is beschadigd, stuurt u ons dan even een mailtje, het liefst met foto van de schade. Wij gaan dit dan direct voor u oplossen. Mail naar info@naturalluxury.nl.