Delivery and Deliverytime

For large quantities we want to ask you to contact us, so we can offer you the best deal. Send us your wishes to info@naturalluxury.nl.

When can I expect my order?

Order will be deliverd in The Netherlands within 1-3 days.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aangekomen is?

Mocht u binnen 4 werkdagen niets hebben ontvangen, mail ons dan en wij kijken via Track & Trace waar uw pakket zich bevindt.

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Bij een franco orderwaarde van minimaal € 500,00 worden de producten franco bij u afgeleverd. Bij een orderwaarde tussen € 350,00 en € 500,00 berekenen wij u € 10,00 aan verzendkosten. Bij orders onder € 350,00 zijn wij genoodzaakt € 10,00 orderkosten en € 10,00 verzendkosten te berekenen.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres (dan mijn eigen) laten afleveren?

Ja, dat kan. Bij het bestellen kunt u via het opmerkingenveld aangeven op welk afleveradres geleverd moet worden.

Ruilen en Retourneren

Kan ik een product retourneren?

Mocht u onverhoopt een product willen retourneren dan kunt u het product binnen een periode van 14 dagen retourneren. De producten dienen altijd in de originele staat en ongebruikt te zijn en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Stuur hiervoor een retourformulier + e-mail naar info@naturalluxury.nl en geef aan welk product u wenst te retourneren.

Het adres voor retourzendingen is: NATURAL LUXURY Emmastraat 24 - 6862 GT Oosterbeek.

De kosten voor de retourzendingen zijn voor uw rekening. Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, krijgt u binnen een week een creditnota van ons. Het is raadzaam om bij duurdere producten het verzekerd te retourneren, want kapot retour geleverde producten worden niet vergoed. Het retourformulier kunt u hier downloaden

Wat moet ik doen als een product beschadigd geleverd wordt?

Mocht er tijdens transport iets met uw zending zijn gebeurd en het product is beschadigd, stuurt u ons dan even een mailtje, het liefst met foto van de schade. Wij gaan dit dan direct voor u oplossen. Mail naar info@naturalluxury.nl.